tupani

Bora2Stuhia e fuqishme, e pagëzuar “Nemo” goditi Nju Jorkun dhe gjithë pjesën veri-lindore të Shteteve të Bashkuara. 

Në Masacusets, Rod Ajlend, Nju Jork dhe Kenektikat autoritetet urdheruan banoret te mos ndalin nga shtepite. Ne këtë shtet, të pakten 600 mijë banesa kanë mbetur ne erresire dhe trafiku rrugor eshte i paralizuar.
Guvernatorit Deval Patrik urdheroi ndalimin e qarkullimit te makinave private.Nje person humbi jeten në Nju Jork, ne nje aksident rrugor, shkak i te cilit ishte debora. Guvernatori Endrju Kuomo foli per hapjen e nje qendre te operacioneve te emergjences, ku do te monitorohet stuhia apo do te koordinohen menyrat për t’i bërë asaj balle.

Stuhia ka shkatuar edhe tre viktima në Kanada. Në Toronto janë rregjistruar 350 aksidente rrugore. Në ishullin Nantaket, ererat kane arritur deri ne 120 km ne ore.

Sipas meteorologeve, në Boston stuhia mund te sjelle 60 cm debore, ndersa në Nju Jork parashikon 25-35 cm…

View original post 54 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s