tupani

cifti-alkoolNjë studim ka dalë në përfundimin se partnerët të cilët pinë një sasi të barabartë alkooli kanë më shumë mundësi të kenë një marrëdhënie të suksesshme se sa ata që kanë diferenca në dehje. 

Studimi ka vëzhguar rreth 20 mijë çifte norvegjeze dhe zbuluan se bashkëshortët që pinin njësoj alkool kishin më pak shanse për divorc.

Instituti norvegjez i Shëndetit Publik publikoi se vetëm 5,8% e këtyre çifteve ndaheshin, ndërsa 28,6 shkonte përqindja e divorceve tek bashkëshortët ku gruaja pinte më shumë se burri.

Duket se femrat falin më shumë pasi tek çiftet ku ishte burri më pijanec, kishte vetëm 13,1% të divorceve.(tch,tupani)

View original post

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s