tupani

alketa vejsiuSapo ka festuar 29-vjetorin e lindjes në një festë shumë private me miqtë e saj. Dhe, si për të celebruar 15 vitet e saj karrierë radiofonike dhe televizive, Alketa Vejsiu ka menduar të japë intervistën e saj të parë në ekran për Adi Krastën, të martën në “A show” në “Vizion Plus”. Ajo e ka nisur rrëfimin nga fillimi i karrierës së saj që kur ishte 14 vjeç si spikere në “Top Albania Radio”, për ta përmbyllur me “X Factor”, dhe familjen e saj me statusin që mban tashmë, atë të nënës së një djali dhe një vajze, Lionelit dhe Nikolës.

Krasta vijoi me pyetjen: “Përveç punës për këto programe të mëdha impenjative, ti duhet të rrisësh dy fëmijët e tu. Ti je një zonjë e mençur mbrapa një burri të suksesshëm dhe të kujdesshëm, po si ia bën për t’u kujdesur për Nikol dhe Lionel?” “Unë nuk jam ai…

View original post 144 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s